nieuws

oplevering nieuwbouwproject delft

regios

Op 6 april worden 73 van de 120 woningen van het project ‘Die Delfgaauwse Weye’ in Delft opgeleverd.

Ontwikkelaars zijn de Delftse woningcorporatie Woonbron en projectontwikkelaar Kristal, gevestigd in Amsterdam en Rijswijk. De investering in het project bedraagt ongeveer 14,5 miljoen euro, exclusief de grond. Van deze 120 woningen zijn zestien appartementen bestemd voor de verhuur. De oplevering van de huurappartementen is in juni. De laatste 21 koopwoningen zullen in december gereed zijn. De woningprijzen liggen tussen 179.900 euro en 208.000 euro met een grootte van 114 tot 135 m2. Alle woningen, op twee na, zijn verkocht.Het project maakt deel uit van de laatste fase van een omvangrijke herstructurering van de buurt Die Delfgaauwse Weye. De nieuwbouw bestaat uit de realisatie van 55 appartementen (inclusief zestien huurappartementen), 34 stadswoningen aan de Hendrick de Keyserweg, zes parkwoningen aan de Odulphusstraat en vijftien appartementen aan het Staalplein. De woningen van de laatste twee deelprojecten zullen aan het eind van dit jaar worden opgeleverd. Voor de huurwoningen is nog geen huurprijs bekend. De huurappartementen zullen binnen enkele weken op de markt komen.

Reageer op dit artikel