nieuws

opknapbeurt bedrijventerrein ijsselveld montfoort

regios

Gedeputeerde Staten van Utrecht investeren 1,05 miljoen euro in verbetering van het bedrijventerrein IJsselveld (gemeente Montfoort).

Door veroudering is het bedrijventerrein toe aan een opknapbeurt. IJsselveld is inmiddels ruim vijftig jaar geleden aangelegd, biedt plaats aan 204 ondernemingen en heeft een omvang van 20 hectare. Er zijn diverse soorten bedrijven gehuisvest die onder meer actief zijn in de groothandel, metaalsector en softwareontwikkeling.Om de uitstraling van het bedrijventerrein te verbeteren en leegstand te voorkomen heeft de gemeente Montfoort met provinciale steun een herstructureringsplan opgesteld. De wegen op het bedrijventerrein worden aangepakt. Het plan bevat ook maatregelen voor verbetering van de groenvoorzieningen, het rioolstelsel en parkeerplaatsen. Verder is het plan dat de ondernemers met elkaar en met de gemeente samenwerken om op lange termijn de kwaliteit van het terrein te garanderen. Het project gaat zes jaar duren. De gemeente Montfoort heeft onlangs besloten om hiervoor 1,9 miljoen euro beschikbaar te stellen.

Reageer op dit artikel