nieuws

Open huis in loftappartement Rijksmonument Jobsveem

regios

In het Rotterdamse Lloydkwartier wordt op zaterdag 15 mei het historische gebouw Jobsveem opengesteld.

Dan kan een model-loftappartement worden bezichtigd. De openingsactiviteit is het begin van de verkoopcampagne van de loftappartementen die in het gebouw zullen worden gerealiseerd. Jobsveem is een project van Bam Vastgoed in samenwerking met Bam Volker Bouwmaatschappij. Het voormalige pakhuis Jobsveem, een Rijksmonument direct aan de Nieuwe Maas, bood de laatste jaren onderdak aan de danceclub Now & Wow. Het gebouw wordt verbouwd tot een complex met ongeveer honderd vrij indeelbare appartementen (lofts). Standaard zijn appartementen beschikbaar vanaf ongeveer 75 tot ongeveer 165 m2. Ook bestaat de mogelijkheid om de appartementen groter of kleiner te maken. De prijzen variëren vanaf ongeveer 150.000 euro tot ongeveer 500.000 euro vrij op naam.     

Reageer op dit artikel