nieuws

oosterbaken in hoogvliet bereikt hoogste punt

regios

Op vrijdag 8 december aanstaande wordt het hoogste punt bereikt van woontoren Oosterbaken in Hoogvliet.

Het Oosterbaken is een gezamenlijke ontwikkeling van BAM Woningbouw Breda en Woonbron Hoogvliet. Met een hoogte van 99 meter markeert het Oosterbaken tevens het hoogste punt van Hoogvliet. Behalve een fysiek baken in de Rotterdamse deelgemeente, is het Oosterbaken ook een van de belangrijkste projecten in het kader van de herstructurering van Hoogvliet. De eindoplevering van de woontoren staat gepland voor het derde kwartaal van 2007. Het Oosterbaken is een luxe appartementengebouw met 33 verdiepingen en 129 drie- en vierkamerappartementen in zeventien typen. Het onderscheid zit in woonoppervlakte – variërend van 90 tot 183 m2 – en indeling. Op de meeste woonlagen komen vier woningen; op de 31ste, 32ste en 33ste verdieping de grotere penthouses. De vrij-op-naamprijzen beginnen vanaf 179.500 euro, exclusief parkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder.

Reageer op dit artikel