nieuws

niroc vastgoedontwikkeling start bouw u2point

regios

Vandaag wordt officieel een begin gemaakt met Bedrijvencampus U2Point op bedrijventerrein De Wetering Noord in Utrecht.

De bouw van de campus wordt gerealiseerd door Niroc Vastgoedontwikkeling. U2Point bestaat uit 48 kleinschalige showroom- en bedrijfsunits van totaal 7.500 m2 met ongeveer 135 parkeerplaatsen. Deze nieuwe bedrijvencampus wordt gerealiseerd op Bedrijventerrein De Wetering Noord langs de A2 ter hoogte van Leidsche Rijn. De toekomstige campus biedt ondernemers en bedrijven een nieuwe vestigingslocatie in de regio Utrecht, mede gezien de optimale bereikbaarheid en hoogwaardige uitstraling van pand en terrein.In 2005 heeft Niroc een vergelijkbaar project onder de naam U-Point gerealiseerd op hetzelfde bedrijventerrein. Gezien het succes van dit project, bleek er nadrukkelijk vraag te zijn naar extra bedrijfshuisvesting. ‘De verkoop verloopt opnieuw boven verwachting,’ aldus Bas Pickkers, directeur van Niroc Vastgoedontwikkeling. ‘Voor de start van de bouw zijn al 35 units verkocht en nog eens 6 units staan in optie.’

Reageer op dit artikel