nieuws

NIOO bouwt nieuw complex in wageningen

regios

Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) gaat in Wageningen een nieuw complex bouwen.

In het nieuwe complex, dat volgens planning in maart 2010 wordt opgeleverd, zullen twee van de drie vestigingen van het NIOO gezamenlijk worden gehuisvest: het huidige Centrum voor Terrestrische Ecologie in Heteren en het Centrum voor Limnologie in Nieuwersluis. Het NIOO is bijzonder gelukkig met de nieuwe locatie in Wageningen op ruim 4 hectare van de WUR(Mansholtlaan, hoek Droevendaalsesteeg), dicht bij de campus en dus in het hart van het Wageningse groene kenniscentrum. Het complex zal bestaan uit een hoofdgebouw met laboratoria en kantoren en diverse bijgebouwen, zoals kassen. De nieuwe huisvesting zal plaats bieden aan zo’n 160 medewerkers.

Reageer op dit artikel