nieuws

Nieuwe huurders voor nieuwbouw WTC Amsterdam

regios

DoCoMo I-mode Europe. heeft 1550 m2 kantoo

ruimte gehuurd in de nieuwbouw van het World Trade Center Amsterdam. De nieuwbouw van het WTC bestaat uit 15.000 m2 laagbouw die geheel is verhuurd aan NautaDutilh, en een toren van 104 meter hoog. DoCoMo I-mode Europe betrekt in deze toren de verdiepingen 26 en 27. De jaarhuurprijs bedraagt ruim 600.000 euro. DoCoMo I-mode Europe houd zich voornamelijk bezig met consultancy van I mode-diensten in Europa.Eind mei 2004 wordt de nieuwbouw opgeleverd. Tegelijkertijd wordt het Zuidplein heropend. Wagamama Benelux heeft in de horecaruimte onder de hoogbouwtoren aan dit Zuidplein 363 m2 aangehuurd. Maatschap World Trade Center Amsterdam Zuidplein werd hierin geadviseerd door GoField & Only. Wagamama werd geadviseerd door B&O Partners. Wagamama opent eind juni 2004 een noodle restaurant voor lunch en diner op de vijf werkdagen. Wagamama heeft sinds drie jaar een vestiging op het Max Euweplein in Amsterdam.

Reageer op dit artikel