nieuws

nieuwe huisvesting noviflora opgeleverd

regios

Afgelopen week is de nieuwe huisvesting van Noviflora Holland op Trade Parc Westland II opgeleverd.

Trade Parc Westland is het bedrijventerrein voor handelsondernemingen in sierteeltproducten en bevindt zich op het terrein van Flora Holland in Naaldwijk. Heembouw uit Bergschenhoek realiseerde de nieuwbouw voor Noviflora, marktleider in de export van kamer- en tuinplanten naar Noord-Europa. Duitsland en Oostenrijk zijn andere belangrijke afzetgebieden. De klantenkring bestaat uit groothandels, ketens van onder andere grootwinkelbedrijven, grote tuincentra en de internationale markt.De nieuwe huisvesting van Novilfora omvat ruim 7.500 m2 hal en 2.500 m2 kantoor en is ontworpen door architect Gerrit van der Vijver uit Leiderdorp.

Reageer op dit artikel