nieuws

nieuwbouw roc zeeland

regios

Het Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) Zeeland in Vlissingen gaat twee nieuwe techniekhallen van in totaal 12.

00 m2 ontwikkelen. Ook heeft het ROC plannen om samen met de Hogeschool Zeeland een nieuw, nog te bouwen, hoofdkantoor op de Vlissingse kenniswerf te betrekken. Met de techniekhallen is een investering gemoeid van ongeveer 18 miljoen euro. Mocht het hoofdkantoor ook worden gebouwd, dan zal de totale investering ongeveer 27 miljoen euro bedragen. Het ROC Zeeland financiert het project zelf en wordt ook eigenaar van alle nieuwbouw. ROC Zeeland werkt samen met adviesbureau Twynstra Gudde uit Amersfoort en architectenbureau Rothuizen van Doorn ’t Hooft uit MiddelburgDe bouw van de eerste techniekhal van 8.000 m2 (inclusief 3.000 m2 verdiepingen) is reeds begonnen. De oplevering is gepland voor november 2006. De tweede techniekhal gaat 4.000 m2 omvatten en moet december 2007 gereed zijn. De twee hallen zullen plaats bieden aan ongeveer 1.500 leerlingen. Voor de benodigde nieuwe parkeerruimte worden nog plannen ontwikkeld.

Reageer op dit artikel