nieuws

Nieuw kantoor voor PinkRoccade

regios

Automatiseerder PinkRoccade gaat zijn vestiging aan de Fauststraat in Apeldoorn fors uitbreiden, zo meldt de Apeldoornse Courant.

Het bedrijf heeft opdracht gegeven om een vijflaags kantoorgebouw met een oppervlakte van 13.000 m2 kantoorruimte te ontwikkelen. Directeur Peter van den Heuvel van de Apeldoornse Pink Roccade bevestigt het nieuws, maar wil vooralsnog geen verdere toelichting geven omdat het bedrijf nog in gesprek is met de gemeente over een aanpassing van het bestemmingsplan.Medio 2006 wil PinkRoccade het personeel dat nu nog elders in Apeldoorn werkt, onderbrengen in het nieuwe kantoor. Zodra de huurovereenkomsten van de vestigingen aan de Landdrostlaan, de Sleutelbloemstraat en de Sutton aflopen, wil PinkRoccade de daarin werkzame werkmaatschappijen huisvesten aan de Fauststraat. Aan de Fauststraat heeft PinkRoccade nu al 22.000 m2 kantoorruimte in gebruik, onder meer voor een rekencentrum.     

Reageer op dit artikel