nieuws

Nieuw hoofdkantoor DaimlerChrysler Services in Utrecht

regios

Op dinsdag 12 oktober wordt de eerste paal geslagen voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor voor DaimlerChrysler Services aan de Van Deventerlaan in Utrecht.

Het nieuwe hoofdkantoor verrijst naast het bestaande hoofdkantoor van DaimlerChrysler Nederland.Het nieuwe gebouw waarin het hoofdkantoor van DaimlerChrysler Services wordt ondergebracht, meet in totaal 10.000 m2 verdeeld over twee torens, met daaronder 240 parkeerplaatsen en daar weer onder 5000 m2 bedrijfsruimte. DaimlerChrysler Services neemt daar vanaf begin 2006 ongeveer 5000 m2 kantoorruimte, 5000 m2 bedrijfsruimte en 160 parkeerplaatsen in gebruik. Met de ontwikkelaars van het complex, Parkveste V waarin IPMMC en Multiplan gelijkwaardig zijn vertegenwoordigd, is een huurprijs overeengekomen van 1,35 miljoen euro. Het gebouw vergt in totaal een investering van ongeveer 32 miljoen euro. Parkveste V is momenteel in gesprek met een belegger over verkoop van het gebouw.    

Reageer op dit artikel