nieuws

nieuw distributiecentrum dhl in tiel geopend

regios

Eurinpro en DHL Exel Supply Chain openden begin deze week samen een nieuw distributiecentrum in Tiel.

DHL Exel huurt het warehouse van logistiek vastgoedontwikkelaar Eurinpro en gaat dit inzetten voor overslag, opslag en waardetoevoegende activiteiten voor zijn klanten in de modewereld. Eurinpro heeft het warehouse op maat gemaakt om aan de specifieke eisen van de sector te voldoen. Het distributiecentrum beslaat 18.549 m2, waarvan 1.260 m2 kantoorruimte en 960 m2 vrije ruimte op een mezzanine. De mogelijkheid bestaat het pand uit te breiden tot 60.000 m2.Binnen het netwerk van DHL Exel is het distributiecentrum een cruciale schakel tussen Nederlandse en internationale klanten. De ligging van het warehouse is daarom van belang. De site biedt snelle toegang tot de Randstad, de A15 en de luchthavens van Amsterdam en Brussel. Al eerder kozen Lidl, MOL-transport, Daalderop, Heuveltrans, Bergtrans, Chep en Intergamma voor deze strategische locatie.

Reageer op dit artikel