nieuws

meijer huisjesmelker van het jaar

regios

Directeur Meijer van Bakaro uit Amsterdam is verkozen tot huisjesmelker van het jaar.

Deze oneervolle verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Rood, de jongerenorganisatie van de SP. De winnaar krijgt vandaag de Gouden Dakpan uitgereikt door juryvoorzitter Arda Gerkens, Tweede Kamerlid voor de SP. Gerkens: ‘Meijer betuigt zich de beste huisjesmelker van Nederland. Niets ontbreekt op de klachtenlijst. Van het schenden van de privacy, slecht onderhoud, bedreigingen, onbereikbaarheid tot het vragen van extreem hoge huren. Ook wachten huurders al meer dan een jaar op de reparatie van een lekkende gasgeiser.’ Klachten werden verzameld via internet en klachtenkaarten die werden verspreid op hogescholen en universiteiten. Naast Gerkens bestond de jury uit Jothan Mijs van de Landelijke Studenten Vakbond (LSVB) en Rood-voorzitter Renske Leijten.

Reageer op dit artikel