nieuws

medtronic koopt grond aan in heerlen

regios

Medtronic heeft voor strategische uitbreidingsplannen op bedrijventerrein Trilandis ongeveer 3 hectare grond aangekocht.

Medtronic maakt een sterke groei door als wereldleider in medische technologie (onder andere pacemakers, defibrillatoren, externe defibrillatoren, stents, insulinepompen, hartkleppen, pijnpompen, neurostimulatoren voor mensen met de ziekte van Parkinson of andere bewegingsstoornissen). De onderneming is nu al de grootste commerciële werkgever van Parkstad Limburg. Heerlen beschikt over voldoende ruimte op moderne kwalitatief goede bedrijventerreinen, zoals Avantis, Trilandis en Coriopolis. Het kavel is al het derde dat dit jaar is verkocht op Trilandis en Heerlen voert nog een aantal gesprekken met andere belangstellende gemeenten. In Nederland heeft Medtronic een internationaal distributie- en management centre in Heerlen, het Bakken Research Center in Maastricht en een productiefaciliteit in Kerkrade.

Reageer op dit artikel