nieuws

mediacentrum op tcn media park wordt mc3

regios

Het Mediacentrum op het TCN Media Park in Hilversum wordt de digitale broedplaats voor de audiovisuele industrie in Nederland.

Dankzij flexibele huurtermijnen en gedeelde faciliteiten wordt het TCN Media Park zo ook voor jonge en innovatieve ondernemingen een uitvalsbasis bij uitstek. TCN Media Park heeft daarvoor samen met het iMMovator Cross Media Netwerk het concept MC3 ontwikkeld. MC3 staat voor het huren van kantoor- en bedrijfsruimte op een toplocatie, midden tussen gerenommeerde mediabedrijven, in het Mediacentrum op het TCN Media Park. Het iMMovator Cross Media Netwerk – vooral bekend van de goed bezochte Cross Media Cafe’s – heeft de afgelopen jaren een groot aantal activiteiten ontwikkeld. Daaronder onder andere het Leerbedrijf, dat studenten aan bedrijven op het TCN Media Park koppelt; het Starterscentrum, dat jonge bedrijven zowel kantoorruimte als advies biedt; en een omvangrijk innovatieprogramma om de cross media sector in de NoordVleugel van de Randstad te versterken. Het Mediacentrum is een kantoorgebouw van 16.000 m2 in vijf bouwlagen, voorzien van airconditioning, met een receptie bij de hoofdingang en full-service catering faciliteiten, gratis wifi-toegang op de begane grond, kopieerapparatuur en voldoende parkeerruimte. De huren kennen een flexibele huurtermijn en een uiterst concurrerend huurtarief. Bovendien hebben huurders geen opleververplichting. Het gehuurde behoeft dus niet in de oude staat te worden teruggebracht. Aansluiting op de uitstekende audiovisuele infrastructuur van het TCN Media Park is mogelijk. Er zijn ruimtes beschikbaar van vanaf 30 m2. Op dit moment is reeds 70 procent van het Mediacentrum verhuurd.

Reageer op dit artikel