nieuws

LSI ontwikkelt nieuw kantoor PinkRoccade

regios

LSI project investment is de ontwikkelaar van het nieuwe kantoor van PinkRoccade aan de Fauststraat in Apeldoorn, zo maakte de automatiseerder vrijdag bekend.

De bouw van het nieuwe kantoor, dat verrijst achter de huidige vestiging en dat een oppervlakte krijgt van 11.723 m2 met daarbij 180 parkeerplaatsen, begint in januari 2005. Bij LSI bleek niemand bereikbaar voor het geven van een toelichting.Medio 2006 wil PinkRoccade het personeel dat nu nog elders in Apeldoorn werkt, onderbrengen in het nieuwe kantoor. Het gaat hierbij om ongeveer 550 medewerkers die nu nog werken in de vestigingen aan de Landdrostlaan, de Sleutelbloemstraat en de Sutton. PinkRoccade gaat het nieuwe kantoor tegen een marktconforme prijs huren. Een belegger voor het nieuwe kantoor is nog niet gevonden. Aan de Fauststraat heeft PinkRoccade nu al 22.000 m2 kantoorruimte in gebruik, onder meer voor een rekencentrum. Dit kantoor is eigendom van beleggingsmaatschappij MPC, dat het pand vorig jaar kocht van PinkRoccade.     

Reageer op dit artikel