nieuws

LSI gaat 850 woningen ontwikkelen

regios

De Rotterdamse projectontwikkelaar LSI heeft eerder deze maand de grond verworven van Verolme IJsselmonde Holding met als doel om daar honderden woningen te ontwikkelen.

De locatie beslaat een oppervlakte van circa 7 hectare en is gelegen aan de Oostdijk 29 te Rotterdam IJsselmonde. Ook heeft LSI een samenwerkingsovereenkomst gesloten met YVC Holding over de ontwikkeling van de locatie YVC, gelegen aan de Oostdijk 25. LSI wil op beide locaties totaal circa 850 woningen ontwikkelen. Naar verwachting wordt met de realisatie begonnen in 2008.De vastgoedonderneming geeft met de ontwikkeling van de locaties verdere invulling aan haar ambitie om naast een aanzienlijke commerciële vastgoedportefeuille een substantiële woningportefeuille op te bouwen.    

Reageer op dit artikel