nieuws

leiden verkoopt honderd gemeentelijke gebouwen

regios

De gemeente Leiden heeft haar vastgoedbezit geïnventariseerd en gebouwen aangewezen die niet meer relevant zijn voor haar stedenbouwkundige strategie.

De komende vijf jaar zullen in totaal honderd gebouwen worden verkocht. Er is niet bekendgemaakt om hoeveel vierkante meter het hierbij gaat. De gemeente roept taxateurs en makelaars op een offerte te doen om de waarde van de gebouwen te bepalen.Om een selectie te kunnen maken van de taxateurs en makelaars, waarmee de gemeente een raamovereenkomst kan afsluiten, wordt een aanbestedingsprocedure gestart. Tot 11 mei (voor 17.00 uur) kan informatie worden aangevraagd. De inschrijvingen moeten op vrijdag 19 mei voor 10.00 uur zijn aangeleverd op het Stadsbouwhuis, Langegracht 72 in Leiden. De selectie zal op 26 mei openbaar worden gemaakt. Dan kan er in week 23 de overeenkomst worden getekend. Meer informatie over deze aanbesteding: www.leiden.nl/aanbesteding of w.vanden.bergh@leiden.nl.

Reageer op dit artikel