nieuws

kompaan koopt en ontwikkelt laatste deel klaver 4

regios

MaasBilt en Kompaan Vastgoed hebben een koopovereenkomst gesloten voor de laatste ontwikkelingsgronden van Klaver 4 in het business park Klaver 4 in Papendorp Utrecht.

Kompaan zal de locatie invullen met een nieuwe ontwikkeling en daarmee de oude plannen verlaten. Samen met de projectteamleden van Claus en Kaan Architecten Amsterdam, DTZ Zadelhoff, Statement Real Estate en het Projectbureau van de gemeente Utrecht wordt een voor Utrecht uniek kantoor- en bedrijfsruimteconcept ontwikkeld met een omvang van 8.900 m2 bruto vloeroppervlak. Tevens is de koopovereenkomst gesloten voor de reeds gerealiseerde kantoren, parkeergarage en kinderdagverblijf op deze locatie. Het bestaande onroerend goed wordt door Kompaan verkocht aan het besloten vastgoedfonds: Observer Real Estate Investment Fund in Amsterdam. Maasbilt, Kompaan en Observer hebben geen transactieprijs bekendgemaakt. De FGH Bank treedt voor de koper op als projectfinancier. Bij de transactie zijn geen makelaars betrokken geweest. Met de aankoop van de ontwikkelingslocatie in Papendorp voegt Kompaan Vastgoed in Zeist, sinds zijn oprichting in 2004, het vijftiende project toe aan zijn portefeuille. In totaal heeft het bedrijf nu 29.000 m2 commercieel onroerend goed (winkels en kantoren) en 425 woningen in ontwikkeling.

Reageer op dit artikel