nieuws

KFN koopt eerste kantoor op Oosterdokseiland

regios

Oosterdokseiland Ontwikkeling Amsterdam CV, een joint venture van MAB en Bouwfonds Property Finance, en Kantoren Fonds Nederland tekenen vandaag de turnkey overeenkomst voor de verkoop van 10.

00 m2 kantoren op het Oosterdokseiland in Amsterdam. Een verkoopprijs is niet bekendgemaaktDe gebouwen zijn onderdeel van de eerste fase van de ontwikkelingen op Oosterdokseiland. Jo Coenen (rijksbouwmeester) maakt het ontwerp voor het project, waarin ook de nieuwe openbare bibliotheek Amsterdam en een restaurant met buitenterras een plek krijgen. De parkeergarage is ontworpen door het Amsterdamse bureau Zwarts & Jansma. De werkzaamheden voor de parkeergarage onder het kantoor zullen in juli 2004 beginnen. Naar verwachting worden de kantoren, de bibliotheek en het restaurant medio 2007 geopend. De uitvoering van dit kantoor, maar ook de bibliotheek en de parkeergarage is opgedragen aan Hillen & Roosen-De Nijs vof uit Amsterdam.Oosterdokseiland is een ontwikkeling van Oosterdokseiland Ontwikkeling Amsterdam CV, een joint venture van MAB en Bouwfonds Property Finance in samenwerking met New Chinatown en de gemeente Amsterdam.

Reageer op dit artikel