nieuws

in 2007 bouw hightech bedrijventerrein breda

regios

Kroon Vastgoed uit Zeist hoopt over een jaar met de ontwikkeling van hightech bedrijventerrein Digit Parc in het gebied De Posthoorn in Breda te beginnen.

Kroon, dat onlangs 16.000 m2 kocht, wil er bedrijfspanden van gemiddeld 4.000 m2 bouwen. Het middenstuk van zo’n 15.000 vierkante meter blijft in handen van Digit Parc. Die wil daar kantoren en gebouwen voor starters wegzetten. Dat zegt directeur Evert Kroon in dagblad BN/De Stem. De vastgoedonderneming wil er een modern, bijna futuristisch bedrijvenpark voornamelijk voor ICT-bedrijven van maken. Digit Parc moet volgens Kroon een terrein wordt voor het bovenste segment van het bedrijfsleven worden. Kroon heeft drie architecten aan het werk gezet om een schets voor het nieuwe gebied en de gebouwen te maken. Met twee gebruikers zegt Kroon al bijna rond te zijn. Momenteel ligt bij de gemeente een verzoek om via een artikel 19-procedure te kunnen bouwen.

Reageer op dit artikel