nieuws

Imca Vastgoed bouwt nieuw kantoor voor Arbo Unie kiest in Haarlem-Oostpoort

regios

De Arbo Unie heeft met ontwikkelaar Imca Vastgoed overeenstemming bereikt over de bouw van een nieuw kantoor op de kantorenlocatie Haarlem Oostpoort.

Het pand krijgt een omvang van ruim 3300 m2 en zal plaats bieden aan ongeveer 130 medewerkers. De oplevering vindt over een jaar plaats. Het pand wordt verkocht binnen een sale-and-lease-back-constructie. DTZ Zadelhoff begeleidt de Arbo Unie bij huur- of kooptransacties. Imca Vastgoed heeft in Haarlem Oostpoort, vlakbij de A9 en A5 en in de nabijheid van de luchthaven Schiphol, al zo’n 12.000 m2 kantoorruimte gerealiseerd en verhuurd. Huurders zijn onder andere Eneco Energie, Zilveren Kruis Achmea en K-Swiss.Overigens wordt op 26 november nog een door Imca Vastgoed ontwikkeld pand opgeleverd. Het kantoorgebouw is ontworpen door architect Max van Aerschot en het heeft een omvang van ongeveer 9000 m2. Er vinden op dit moment onderhandelingen plaats met diverse gegadigden.Aansluitend op de realisatie van de diverse kantoorpanden hoopt Imca Vastgoed eind 2005 bij Haarlem Oostpoort te beginnen met de bouw van een nieuw stadion voor de HFC Haarlem (8000 zitplaatsen) en met de ontwikkeling van appartementen (10.000 m2) en 25.000 m2 voor onder meer kantoren, een hotel en grootschalige detailhandelsvestigingen met ongeveer 900 parkeerplaatsen.     

Reageer op dit artikel