nieuws

huize westerveld verkocht aan particulier

regios

De gemeente Wijdemeren heeft Huize Westerveld aan het Noordereinde in ‘s-Graveland verkocht aan een particulier die het voormalig gemeentehuis wil gaan bewonen.

Voor Westerveld waren verschillende belangstellenden, onder wie projectontwikkelaars die het pand wilden verbouwen tot appartementen. Het gemeentebestuur heeft gekozen voor verkoop aan de particulier omdat in zijn plannen de sfeer van Westerveld het meest behouden blijft en hij het hoogste bod uitbracht. Het gemeentebestuur wilde voor Huize Brugchelen en Huize Westerveld een gezamenlijke opbrengst van minimaal 7 miljoen euro. De uiteindelijke opbrengst van Huize Westerveld is 2,8 miljoen euro. Samen met de opbrengst van Huize Brugchelen, 4,5 miljoen euro, is de opbrengst van beide panden in totaal nu 7,3 miljoen euro.

Reageer op dit artikel