nieuws

hotel van 12 miljoen bij tt-circuit assen

regios

In TT-World, de immense accommodatie bij het TT-circuit van Assen, komt een luxe hotel, geheel opgetrokken in motorstijl.

Het viersterrenhotel met acht verdiepingen en 96 kamers geeft uitzicht over het complete circuit. De investering bedraagt 12 miljoen euro. Dat meldt dagblad Cobouw. Het moderne en luxe hotel komt direct naast de snelweg te liggen. In het gebouw wordt ook een motormuseum ondergebracht. Verder komen er een grand café, een restaurant en een congresruimte. Op de eerste verdieping komt een groot terras voor driehonderd personen, met uitzicht over het circuit. De hele inrichting ademt de sfeer van de motorwereld. De verwachting is dat het motorhotel op zijn vroegst in december 2007 in bedrijf zal zijn.

Reageer op dit artikel