nieuws

hoogste punt stadspoort west zoetermeer

regios

Deze week bereikt de bouw van het kantoorgebouw Stadspoort West in het stadshart van Zoetermeer het hoogste punt.

Gisteren is de laatste van in totaal zeven pylonen van dertien meter hoogte boven op het kantoorpand gehesen, waarmee een hoogte van 25 meter is bereikt. Het pand van 1550 m2 is een ontwerp van Bias architecten uit Rotterdam. Ontwikkelaar is Wing Heembouw Vastgoedprojecten. Het kantoor heeft drie verdiepingen. De begane grond bestaat uit commerciële ruimten, waarvan een deel wordt ingevuld door horeca. Het grootste deel van de eerste verdieping en de gehele tweede verdieping zijn beschikbaar voor kantoren. De meeste ruimten zijn verhuurd. De huurprijs bedraagt ongeveer 160 euro per vierkante meter per jaar.

Reageer op dit artikel