nieuws

hoogste punt project rozemarijn in delft

regios

Project Rozemarijn'(Zuidpoort veld 2) viert vandaag het behalen van het hoogste punt.

BAM Utiliteitsbouw regio Noordwest en regio Den Haag werken samen aan de nieuwbouw van winkels, woningen en parkeerplaatsen in hartje Delft. Rozemarijn is een vervolg op het project Zuidpoort en wordt uitgevoerd in opdracht van Bouwfonds MAB.In totaal worden vijf winkelunits van 1.900 m2 gerealiseerd nabij de belangrijke winkelstraten en tegenover het nieuwe Zuidpoort in Delft. De woningen lopen uiteen van stadswoningen, patiowoningen, appartementen, een penthouse en woon- en werkwoningen. Elke woning heeft een buitenberging en een inpandige fietsenberging in de parkeergarage.Verder hebben alle woningeigenaren de beschikking over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. De bouwwerkzaamheden zijn eind november 2005 gestart en het project wordt naar verwachting begin 2007 opgeleverd.

Reageer op dit artikel