nieuws

Hoogste punt kantoorgebouw Zuiderschans bereikt

regios

Bam Utiliteitsbouw regio Den Haag vierde gisteren het behalen van het hoogste punt van de kantoorontwikkeling Zuiderschans aan de Plantijnstraat in Leiden.

De bouwwerkzaamheden zijn in januari van dit jaar begonnen en het kantoorgebouw wordt naar verwachting eind 2004 opgeleverd aan de gebruiker Koninklijke Brill. Zuiderschans maakt onderdeel uit van de ontwikkeling van twee kantoorgebouwen van respectievelijk 2400 en 4100 m2. Na oplevering van Zuiderschans begint de ontwikkeling van kantoor Noorderschans. De kantoren zijn ontworpen door Hans van Egmond Totaal Architectuur in Noordwijk. De uitvoering is in handen van Bam Utiliteitsbouw regio Den Haag. Zuiderschans is inmiddels verkocht aan FGH Asset Management, een dochteronderneming van FGH Bank.     

Reageer op dit artikel