nieuws

hoogste punt kantoor ernst & young zuidas

regios

Bouwers van Strukton Bouwprojekten hebben het hoogste punt – 87 meter boven het maaiveld – bereikt van het nieuwe kantoorgebouw voor Ernst & Young aan de Zuidas in Amsterdam.

Deze nieuwbouw voor Ernst & Young verrijst in het deelgebied Vivaldi in de Amsterdamse Zuidas nabij NS-station Amsterdam-Rai. Het gebouw is een ontwikkeling van ING Real Estate. De architect is Foster & Partners. Het kantoor wordt na oplevering opgenomen in het ING Dutch Office Fund.Het project is een kantoortoren met 24 bovengrondse verdiepingen met in totaal 30.000 m2 kantoorruimte en een ondergrondse parkeergarage van twee lagen. Het bedrijfsrestaurant is gelegen aan een patio en een grote vijverpartij die mede het straatbeeld bepalen. De oplevering van het nieuwe kantoor staat op het programma voor eind eerste kwartaal van 2007.

Reageer op dit artikel