nieuws

hoogste punt de meent in papendrecht

regios

Vandaag wordt het bereiken van het hoogste punt van het nieuwe winkelcentrum De Meent in Papendrecht gevierd.

Op de parkeergarage voor 560 auto’s staan twee winkellagen met in totaal 19.700 m2 winkeloppervlak. Inmiddels is meer dan 70 procent van de winkelruimte verhuurd. Boven de winkels zijn 149 appartementen en twee bedrijfsunits gebouwd. Het plan voorziet in zowel koop- als huurappartementen. Next Real Estate en Interpolis Vastgoed, handelend namens het Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw, hebben medio april van dit jaar winkelcentrum De Meent ondergebracht in een gemeenschappelijke CV in een 50:50-verhouding. Feitelijk komt het erop neer dat NEXT Real Estate 50 procent van zijn belang heeft doorverkocht aan Interpolis Vastgoed.

Reageer op dit artikel