nieuws

hoofdkantoor vvaa in utrecht opgeleverd

regios

OVG Projectontwikkeling heeft het nieuwe hoofdkantoor van de VVAA groep op het bedrijventerrein Papendorp in Utrecht opgeleverd.

Het gebouw van 19.000 m2 is conform afspraak binnen vijftien maanden door OVG Projectontwikkeling en door Dura Vermeer gerealiseerd. DTZ Zadelhoff is in het proces opgetreden als adviseur voor VVAA.Het kantoorgebouw in het hart van de nieuwe kantorenwijk Papendorp in Utrecht, is in zijn geheel ontwikkeld voor de VVAA groep, die tevens eigenaar is. VVAA is een complete financiële dienstverlener voor professionals en organisaties in de gezondheidszorg. Het kantoorgebouw telt negen bouwlagen en 319 parkeerplaatsen. Op het dak van de parkeergarage bevindt zich tevens een compleet ingerichte binnentuin. Het kantoor is door JHK Architecten ontworpen.

Reageer op dit artikel