nieuws

hoofdkantoor raab karcher naar tilburg

regios

Roozen-Van Hoppe Bouw en Ontwikkeling gaat het nieuwe hoofdkantoor van Raab Karcher Bouwstoffen realiseren op bedrijventerrein Vossenberg West in Tilburg.

Eind vorige week werd de verkoopakte voor 5,3 hectare grond tussen de gemeente Tilburg en Raab Karcher Bouwstoffen, dochter van de Franse multinational Saint-Gobain, ondertekend. Het nieuwe hoofdkantoor, de regionale hoofdvestiging en regionaal distributiecentrum vergen een investering van 18 miljoen euro. Er komen ruim 300 mensen te werken. Raab Karcher stoot het oude hoofdkantoor, gevestigd in Huize Muyserick in Vught, af. Ook het kantoor in Made wordt overgeplaatst, evenals de financiële afdeling van Raab Karcher in Den Bosch, waar 43 mensen werken. De vestiging in Den Bosch blijft wel open. Vanaf maart 2007 moet het nieuwe kantoor functioneren.

Reageer op dit artikel