nieuws

high tech campus eindhoven beste bedrijventerrein

regios

High Tech Campus Eindhoven is eind vorige week uitgeroepen tot het beste bedrijventerrein van Nederland.

Topambtenaar Eelco van der Eijk van Economische Zaken zei dat ‘vooral wat vernieuwing en uitstraling betreft dit een bedrijventerrein van de toekomst is’. Het kantoren- en bedrijvenpark omvat 22 hectare en telt ongeveer dertig nieuwe gebouwen met een oppervlakte van in totaal 174.000 m2, waarvan 100.000 m2 kantoorruimte. Op het terrein is nog ruimte voor maximaal 125.000 m2 aan nieuwe ontwikkelingen. De jury bestond uit hoge ambtenaren, vastgoedontwikkelaars, wetenschappers, architecten en het ruimtelijk planbureau. Andere genomineerden waren onder meer Flight Forum (Eindhoven), Media Park (Hilversum) en Port of Rotterdam.

Reageer op dit artikel