nieuws

heijmans realiseert 96 luxe appartementen

regios

Heijmans Bouw is geselecteerd om in bouwteam de eerste fase van het Neherpark in Leidschendam te realiseren.

Daarbij gaat het om de bouw van 96 luxe appartementen en penthouses. De aanneemsom hiervoor bedraagt ruim 23 miljoen euro.In de eerste fase van dit project bouwt Heijmans 96 luxueuze nieuwbouwappartementen en penthouses op het Neherparkterrein. De nieuwbouw bestaat uit drie gebouwen – urban villa’s – die omgeven worden door een ondiepe waterpartij. Daaronder bevindt zich een parkeergarage. Elke urban villa bestaat uit twaalf luxueuze appartementen van 130 m2 en op de volledige bovenverdieping een penthouse van ruim 200 m2. Tegenover de urban villa’s komt een gebouw met in totaal zestig comfortabele appartementen, onder de naam Lofthouse. Op de bovenste verdieping van dit gebouw komen vier penthouses.De bouw moet begin 2007 beginnen. Opdrachtgever is ontwikkelingscombinatie Sequoia Leidschendam VOF uit Amsterdam. Voor het ontwerp tekende het Haagse architectenbureau Van Heerden & Partners.

Reageer op dit artikel