nieuws

heijmans en multi ontwikkelen kantoren amstelwijck

regios

Het Dordtse interieur- en afbouwbedrijf De Bruyn Intergips wordt eigenaar van een kantoorgebouw van 1.

00 m2 en een bedrijfsruimte van 500 m2 bvo dat de ontwikkelaars Multi Vastgoed en Heijmans Vastgoed ontwikkelen en realiseren op Business Resort Amstelwijck in Dordrecht. Met de verkoop is een bedrag van 2,6 miljoen gemoeid. Het nieuwe kantoorgebouw vlak aan de A16 wordt in het tweede kwartaal van 2008 opgeleverd. Heijmans Vastgoed en Multi Vastgoed en bereiden tevens de ontwikkeling voor van nog twee kantoorgebouwen op Amstelwijck. Zij hebben van een tiental kandidaten aanvragen gekregen voor kantoor- en leisurefaciliteiten met een totale omvang van 18.000 m2. In totaal is er op Amstelwijck ruimte voor 70.000 m2 kantoren en 35.000 m2 bedrijfsgebouwen. Eerder vestigden zich hier Trust International (computerrandappartatuur) en Infra Safety Services (beveiligingsinstallaties voor spoorbouw en -onderhoud) en werd een kantoorgebouw van 3.500 m2 bvo verkocht aan de Rotterdamse zelfstandige beleggingsmaatschappij Looije Properties en Amstelkroon Beleggingen uit Amsterdam.

Reageer op dit artikel