nieuws

G&S vastgoed realiseert transacties op Zuidas

regios

G&S Vastgoed heeft een aantal transacties gedaan op de Zuidas.

In het Vinoly-gebouw heeft Savills Nederland ongeveer 1.000 m2 kantoorruimte gehuurd, verdeeld over de 22e en 23e verdieping. Vinoly maakt deel uit van Mahler4. Mahler4 is een ontwikkeling van ING Real Estate, Fortis Vastgoed ontwikkeling en G&S Vastgoed.

Savills Nederland is een commerciële onroerend goedorganisatie, actief op het gebied van vastgoed management, beleggingsmakelaardij, agency en consultancy. Ze zijn onderdeel van Savills International Property Consultants. Savills zal zich op 1 juli 2006 vestigen op de Zuidas. Verhurend makelaar is Van Gool Elburg. Het huurprijsniveau bedraagt 335 euro per m2.

Eveneens in Vinoly huurt het internationaal media bedrijf Blinck huurt per 1 mei 2006 1.020 m2 op de 6e verdieping. De aanhurend makelaar is Van Dijk en Ten Cate en de verhurend makelaar: is Van Gool Elburg. Het huurprijsniveau is marktconform. In het Itogebouw gaat Edelman Public Relations Worldwide, een internationaal PR-Bureau met wereldwijd 43 vestigingen, zich vestigen. Per 1 april 2006 huren zij 630 m2 kantoorruimte op de 9e verdieping. Oook Ito maakt deel uit van Mahler4. Aanhurend makelaar is CBRE Richard Ellisen als verhurend makelaar trad DRS makelaars op. Het huurprijsniveau ligt op 280 euro per m2. Ito is een ontwikkeling van G&S Vastgoed.

Ten slotte heeft het Business Center Amsterdam (BCA) de 8e verdieping (940 m2) gehuurd van het Adam Smith Building gesitueerd in de Riekerpolder te Amsterdam. BCA zal de verdieping in gebruik nemen t.b.v. Het Kantoor en DPA Supply Chain People. Het Kantoor is een dienstverlener op het gebied van financiële administratie, ondersteuning van secretariaatswerkzaamheden, werving- en verkoopcampagnes, structurering van werkplekken. DPA Chain Supply People (advisering, detachering en recruitment binnen de vakgebieden inkoop, logistiek en operations) huurt reeds de 9e verdieping en zal een gedeelte van de 8e verdieping als uitbreiding hiervan gaan gebruiken. Adam Smith Building is ook een ontwikkeling van G&S Vastgoed.

Reageer op dit artikel