nieuws

goes krijgt zorgboulevard

regios

Emergis, het Oosterscheldeziekenhuis en het revalidatiecentrum Lindenhof bundelen de krachten voor de verdere ontwikkeling van hun gezamenlijke terreinen aan de ‘s-Gravenpolderseweg en de Oostmolenweg.

De drie partners hebben een masterplan opgesteld om tot één samenhangend zorggebied te komen. In dit gebied worden gezondheid- en welzijnsfuncties samengebracht rondom een zorgpromenade die de entrees van de hoofdgebouwen met elkaar verbindt. Eind vorige week ondertekenden de samenwerkende partijen een intentieovereenkomst. De instellingen werken een zakenplan uit, waarop projectontwikkelaars en ondernemers kunnen inhaken. De bedrijven die zich in het park willen vestigen moeten aansluiten op het zorgthema. Gedacht wordt aan een boekwinkel, rolstoelreparatie, opticiën, een (geboorte)hotel en een restaurant. De parkeerterreinen worden opnieuw ingericht waarbij sprake is van drie- tot vierhonderd extra parkeerplaatsen.

Reageer op dit artikel