nieuws

Geen bezwaar tegen bedrijventerrein Druivenstraat Breda

regios

De Provinciale Planologische Commissie van de provincie Noord-Brabant heeft geen bezwaar tegen de aanleg van een bedrijventerrein langs het spoor Breda-Tilburg ter hoogte van de Druivenstraat in Breda.

Dat heeft de commissie deze week bekendgemaakt. In de meeste gevallen worden de commissie-adviezen door Gedeputeerde Staten overgenomen.Projectontwikkelaar Multiplan Vastgoed uit Den Bosch wil vijf kantoorgebouwen van drie verdiepingen langs het spoor bouwen. De kantoren hebben ieder een oppervlakte van 1200 m2. De stichtingskosten van het project bedragen ongeveer 7,6 miljoen euro. Multiplan wacht met het aantrekken van huurders tot de bezwaarprocedures zijn afgerond en een bouwvergunning is verkregen, zo laat een woordvoerder weten.

Reageer op dit artikel