nieuws

g4s eerste gebruiker op airport business park

regios

Maastede Vastgoed Ontwikkeling neemt een kavel af van 9.

00 m2 op bedrijventerrein Airport Business Park (ABP) Amsterdam Osdorp voor de ontwikkeling van een nieuwe vestiging voor Group 4 Securicor Cash Services (G4S). De vestiging is ongeveer 2.550 m2 groot en krijgt vijftig opstelplaatsen voor geldwagens en 120 parkeerplaatsen. De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2008. G4S (voorheen Geldnet) is marktleider op het gebied van waardetransport en actief in 100 landen met meer dan 400.000 medewerkers. Op de locatie in ABP Amsterdam Osdorp gaan ongeveer 200 medewerkers werken. Maandag 4 december heeft Maasstede de erfpachtaanbieding van de gemeente Amsterdam ondertekend voor de kavel. Hiermee kan een bouwaanvraag worden ingediend en is Maasstede de eerste ontwikkelaar die in 2007 aan de slag gaat op dit nieuwe bedrijventerrein van 20,5 hectare. De ondertekening is een belangrijke mijlpaal voor stadsdeel Osdorp. Sinds de gemeenteraadverkiezingen in maart 2006 maakt de Osdorpse wethouder Achmed Baâdoud zich hard voor goede werkplaatsen en bedrijven in Osdorp. ABP Amsterdam Osdorp is een hoogwaardig bouwrijp terrein. Het is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven met logistieke activiteiten, die dichtbij de Luchthaven Amsterdam Airport Schiphol en de stad Amsterdam willen zitten. Het terrein is een gezamenlijke ontwikkeling van stadsdeel Osdorp en Schiphol Area Development Company (SADC).

Reageer op dit artikel