nieuws

Fraanje ontwikkelt sluitstuk Carnisselande

regios

Projectontwikkelaar Fraanje Woningen uit Ridderkerk ontwikkelt 76 appartementen, 2500 m2 commerciële ruimte en 140 overdekte parkeerplaatsen in Barendrecht Carnisselande.

et project, Havenhoofd genaamd, bestaat uit twee identieke appartementgebouwen: Maaskwartier en Waalkwartier. De appartementengebouwen worden ondergronds met elkaar verbonden door een overdekte parkeergarage met een capaciteit van 140 parkeerplaatsen.Havenhoofd vormt het sluitstuk van het plan om het deelgebied Havenkwartier van Barendrecht in te richten als modern winkel- en horecacentrum. Het project ligt direct naast de entree van het nieuwe regionale winkelcentrum Carnisse Veste, dat een oppervlakte heeft van 15.000 m2. Het ontwerp is van architectenbureau Schippers uit Den Haag. BM Van Houwelingen uit Hardinxveld-Giessendam neemt de bouw voor zijn rekening en participeert in het verkooprisico van de appartementen. De 2500 m2 winkelruimte wordt toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille van Fraanje Groep.

Reageer op dit artikel