nieuws

fiat voor realisatie woonwijk het balkon

regios

De gemeente Maassluis en de marktpartijen Rabo Vastgoed en woningcorporatie Maasdelta Groep kunnen volgend jaar de wijk Het Balkon met ongeveer 1.

00 woningen gaan realiseren. Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland hebben het bestemmingsplan van de gemeente Maassluis voor Het Balkon zonder voorbehoud goedgekeurd.De gemeente Maassluis is samen met Rabo Vastgoed en woningcorporatie Maasdelta Groep al enkele jaren bezig om op dit nu braakliggende terrein van ongeveer 23 hectare een woonwijk te ontwikkelen. Er komen zowel grondgebonden woningen als appartementen in diverse prijsklassen en in de koop- en huursector. De locatie grenst aan de zuidzijde aan de Nieuwe Waterweg, aan de westzijde aan het buitendijks gelegen recreatiegebied het Sterrenbos, aan de noordzijde aan de spoorlijn Rotterdam-Hoek van Holland en aan de oostzijde aan het bedrijventerrein Nieuwe Waterweg I.

Reageer op dit artikel