nieuws

eurocommerce ontwikkelt 25.000 m2 kantoren in arnhem

regios

Projectontwikkelaar Eurocommerce gaat de komende jaren 25.

00 m2 kantoren bouwen bij het Centraal Station in Arnhem, zo meldt De Gelderlander. Eurocommerce heeft hierover onlangs een akkoord bereikt met de gemeente Arnhem. Volgens directeur Ger Visser van Eurocommerce zal het geen probleem zijn om voldoende gegadigden voor de nieuwe kantoorruimte te vinden. ‘De ontwikkeling van het World Trade Center bij het station heeft Arnhem een grote sprong voorwaarts gebracht. Dat trekt bedrijven aan. De nieuwe kantoren zien we als een soort satelliet van het World Trade Center.’ Visser gaat er nog altijd van uit dat Eurocommerce stadion Gelredome zal overnemen van de gemeente Arnhem. Eerder verlaagde zijn bedrijf het bod van tien miljoen euro naar vijf. Visser wil niet inhoudelijk ingaan op de onderhandelingen, maar zegt wel: ‘We komen er uit. In oktober zijn wij eigenaar van het stadion.’

Reageer op dit artikel