nieuws

Etten-Leur weer in de race voor outlet center

regios

De gemeente Roosendaal is er niet in geslaagd in kort geding het plan van buurgemeente Etten-Leur voor een outlet center stil te leggen.

Roosendaal heeft ook plannen voor zo’n centrum. Etten-Leur zou het niet zo nauw hebben genomen met de vereiste procedures. De rechter stelde Etten-Leur vrijdag echter in het gelijk.Stable International heeft het initiatief genomen voor de bouw van een outlet center in Etten-Leur, direct aan de A58. De Trivium Outlet Mall moet een modern overdekt centrum worden met in totaal ongeveer 14.000 m2 winkel- en horecavoorzieningen.Stable verwacht dat de gemeenteraad van Etten-Leur de plannen vandaag zal goedkeuren, waarna de procedure tot aanpassing van het bestemmingsplan wordt vervolgd en in juli een verklaring van geen bezwaar kan worden aangevraagd bij Gedeputeerde Staten. Stable International is bekend als ontwikkelaar van het merkendorp Batavia Stad in Lelystad.     

Reageer op dit artikel