nieuws

eerste paal voor 66 herenhuizen nessegaarde

regios

Op woensdag 20 december begint officieel de bouw van het project Nessegaarde in de Rotterdamse wijk Nesselande.

Het project is in samenwerking met het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting ontwikkeld door de samenwerkingscombinatie BAM Vastgoed en Rabo Vastgoed. De verkoop van de 66 herenhuizen aan weerszijden van de Laan van Avant-Garde is voorspoedig verlopen: direct na het verstrijken van de inschrijftermijn stonden alle woningen onder optie. Ruim 75 procent van de woningen is inmiddels verkocht. Het ontwerp is van Inbo Architecten Woudenberg. De uitvoering van dit deelproject is in handen van BAM Woningbouw Breda. De eindoplevering van het project Nessegaarde staat gepland voor het vierde kwartaal van 2007. Medio 2007 zullen Rabo Vastgoed en BAM Vastgoed naar verwachting de volgende deelplannen in verkoop brengen.

Reageer op dit artikel