nieuws

eerste paal park allemansgeest voorschoten

regios

Afgelopen vrijdag is de officiële start bouw voor fase A van de nieuwe woonwijk Park Allemansgeest in Voorschoten ingeluid.

Park Allemansgeest is een integrale ontwikkeling met 680 veelzijdige woningen, zeer ruim opgezette infrastructuur, sfeervolle waterpartijen, privé aanleghavens en groenvoorzieningen. De samenhangende architectuur van de woningen en openbare ruimte is geïnspireerd op de jugendstil, waardoor ook de bruggen, lantaarns en het straatmeubilair van decoratieve details zijn voorzien. De totale investering bedraagt 300 miljoen euro. Park Allemansgeest wordt ontwikkeld door Ontwikkelingscombinatie Park Allemansgeest CV, bestaande uit Provast, Schouten De Jong Projectontwikkeling en Waaijer Projectrealisatie in samenwerking met diverse partners, waaronder Delta Lloyd Vastgoed (vrije sector huursector) en Woonzorg Nederland (sociale woningbouw). De oplevering is gepland in 2009.

Reageer op dit artikel