nieuws

eden hotel koopt holiday inn eindhoven

regios

De Eden Hotel Group neemt het Holiday Inn Eindhoven over.

Het 199 kamers tellende hotel wordt overgenomen van een vastgoedfonds van IBUS Asset Management. De overdracht van het onroerend goed vindt plaats op 1 maart 2007 en die van de exploitatie op 1 juni 2007. Tot die datum huurt Holiday Inn het hotel in het centrum van Eindhoven. Na overname wordt het viersterrenhotel grondig gerenoveerd om het weer een echte ‘landmark’ in Eindhoven te laten zijn. De Nederlandse Eden Hotel Group exploiteert na deze overname dertien hotels. In totaal exploiteert de groep met 450 medewerkers meer dan 1.400 hotelkamers in het vier- en driesterren segment, appartementen en restaurants waaronder Café Americain en FLO Amsterdam. Het vastgoed van tien van de dertien hotels is in eigendom van de Eden Hotel Group.

Reageer op dit artikel