nieuws

Dure appartementen in plan Koningshoek vrijwel allemaal verkocht

regios

Nog voor de bouw van het woon-, winkel- en parkeercomplex Koningshoek in Naarden op 22 april begint, zijn niet minder dan 35 van de 39 appartementen verkocht.

De appartementen variëren in prijs van 300.000 tot 600.000 euro. De Koningshoek is gelegen op de hoek van de Godelindeweg en de Amersfoorsestraatweg, nabij Naarden Vesting. Sinds eind 2002 ontwikkelen Bam Utiliteitsbouw en Ahold Vastgoed het project, dat behalve appartementen bestaat uit 1850 m2 winkelruimte en 150, deels ondergrondse, parkeerplekken. Een Albert Heijn supermarkt krijgt een oppervlakte van 1300 m2 en voor de drie kleinere winkelunits met in totaal 550 m2 oppervlakte is Ahold Vastgoed in onderhandeling met huurders. De realisering van Koningshoek vergt een investering van ongeveer 17 miljoen euro. Naar verwachting worden de winkelruimten medio mei 2005 en de eerste appartementen medio september 2005 opgeleverd.

Reageer op dit artikel