nieuws

Dogtroep huurt bedrijfsruimte in Media Wharf

regios

De theatergroep Dogtroep heeft 1400 m2 bedrijfsruimte aangehuurd aan de Van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord.

De huursom bedraagt 65.000 euro per jaar. Verhuurder is Media Wharf, de gebiedsontwikkelaar voor het mediapark op de NDSM werf in Amsterdam-Noord. De Dogtroep is de eerste huurder die zich vestigt in het mediapark. Er zijn gesprekken gaande met een aantal potentiële huurders. De transactie kwam tot stand door bemiddeling van Elders Consultancy. Media Wharf is een initiatief van Biesterbos Planontwikkeling, Het Fort OG, Imca Vastgoed en Red Concepts. De eerste fase van de gebiedsontwikkeling omvat de herontwikkeling van 15.000 m2 industrieel erfgoed. Het Media Wharf-gebied is gesitueerd naast het Maritiem Kwartier Noord en de Baanderij. Vanaf 1 juni vaart een veerdienst vanaf CS Amsterdam naar het gebied.

Reageer op dit artikel