nieuws

Distributiecentrum Grolsch van Barendrecht naar Delfgauw

regios

Heem Bouw in Roelofarendsveen gaat op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw een distributiecentrum ontwikkelen voor bierbrouwer Grolsch.

Het nieuwe distributiecentrum is bestemd voor drankengroothandel Van Gool Rijnmond, een volle dochter van Grolsch die de distributie van de Enschedese brouwer in de regio Rotterdam/Den Haag verzorgt. De nieuwe ruimte krijgt een oppervlakte van ongeveer 3500 m2 op een perceel van omgeveer 7000 m2. Grolsch gaat het nieuwe pand huren van Heem Bouw. In februari of maart begint de bouw en naar verwachting wordt het distributiecentrum in oktober 2005 in gebruikgenomen. Drankengroothandel Van Gool Rijnmond is nu nog gevestigd aan het Oosteinde in Barendrecht maar is te krap gehuisvest. Bedrijventerrein Ruyven herbergt momenteel al een distributiecentrum van drankengroothandel Gall & Gall en een distributiecentrum van supermarktketen Albert Heijn.     

Reageer op dit artikel