nieuws

dhvg verkoopt aan klevenberg shipping center

regios

De geplande bouw op risico van het distributiecenter van 20.

00 m2 gelegen op 3,5 hectare grond aan de Bunschotenweg te Rotterdam-Eemhaven heeft een andere invulling gekregen. David Hart Vastgoedgroep (DHVG) heeft met Klevenberg Shipping Center te Rotterdam overeenstemming bereikt over de turn-key verkoop van een Docking Center (DC) van 12.000 m2 op de voorste helft van dit kavel. Verwacht wordt dat dit distributiecentrum medio het tweede kwartaal van 2007 aan zijn nieuwe eigenaar kan worden opgeleverd. De andere helft van de kavel is voor tien jaar verhuurd aan buurman UCT en zal in gebruik worden genomen als empty depot. Met deze transacties heeft DHVG zijn laatste vrije kavel in de Rotterdamse haven uitgegeven. DHVG heeft verder met Nu3 een tienjarige huurovereenkomst afgesloten voor de nieuwbouwontwikkeling aan de Maassluissedijk 103 te Vlaardingen. Er zal voor Nu3 een bedrijfsruimte worden gebouwd van 6000 m2 met een buitenterrein van ongeveer 5000 m2. Tevens is voor Yara Industrial en Yara Benelux op hetzelfde terrein een kantoorgebouw herontwikkeld met een omvang van in totaal 730 m2 en de daarbij behorende bedrijfsruimte van 1250 m2 waarvoor een vijfjarig huurcontract werd afgesloten. De oude huisvesting van Yara, een kantoorgebouw van in totaal 5000 m2, zal worden herontwikkeld en in het derde kwartaal van 2006 voor de verhuur ter beschikking komen.

Reageer op dit artikel