nieuws

Delta Lloyd Vastgoed herontwikkelt Diemerplein

regios

Delta Lloyd Vastgoed en de gemeente Diemen hebben een samenwerkingsovereenkomst voor het winkelcentrum Diemerplein getekend.

De overeenkomst houdt een vernieuwing en uitbreiding in van het winkelcentrum en de herinrichting van de directe omgeving. Het winkelcentrum wordt uitgebreid met 7900 m2 vloeroppervlak en er wordt een parkeergarage met 400 plaatsen gerealiseerd. Boven het nieuwe deel van het winkelcentrum worden 46 appartementen gebouwd. In de omgeving wordt een nieuw park, het Cassinpark, aangelegd. Daarnaast worden het Van Markenplantsoen en het Wilhelminaplantsoen heringericht. De start van de uitvoering is gepland in het najaar van 2005. De totale bouwtijd bedraagt minder dan drie jaar en het geheel vernieuwde winkelcentrum is in 2008 gereed.    

Reageer op dit artikel